Charter Creta Heraklion - Your Memories Hotels, cu plecare din Timisoara

Situat pe un teren extins, de 7.000 de metri pătrati, inconjurat de măslini si grădini cu verdeată, Best Western Your Memories Aparthotel by Estia oferă o piscină splendidă, preparate culinare cretane si o ambiantă primitoare.

Hotelul imbină stilul arhitectural contemporan cu cel traditional si oferă studiouri si apartamente spatioase, toate cu acces Wi-Fi, TV prin satelit, aer conditionat individual si baie privată cu uscător de păr si articole de toaletă.

Oaspetii isi pot incepe ziua cu un mic dejun consistent, care include prăjituri de casă si o varietate de gemuri. Mai tarziu in cursul zilei, se servesc specialităti cretane traditionale, raki si vinuri locale alese, inăuntru sau in aer liber, langă piscină.
Barul hotelului serveste băuturi si se deschide la ora 10 dimineata.

Oferind o sală TV, un colt de internet cu acces Wi-Fi, fax si fotocopiator, Hotelul Best Western Your Memories este potrivit atat pentru agrement, cat si pentru afaceri.

Hotelul se află cu 15 km mai la est de Aeroportul Nikos Kazantzakis din Heraklion si la 17 km de portul din Heraklion. Palatul Minoian din Knossos este la 20 km distantă.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Timisoara catre Your Memories Hotel, Creta, Grecia

Verifica tarife si disponibilitate